Specialist in grote daken

Heb je een groot dak ter beschikking? Dan ben je bij Geenenergielasten.nl aan het goede adres. Als er 20+ zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden dan zal er op een zonnige dag veel stroom worden opgewekt en zijn factoren zoals de dikte van de bekabeling en afzekering in de meterkast belangrijk om naar te kijken. Een kwalitatieve en veilige installatie in net zo belangrijk als het rendement.

GeenEnergieLasten.nl heeft ervaring met vele projecten waar twintig, veertig en soms wel duizenden zonnepanelen op een groot dak worden geïnstalleerd. Door onze rendementsgarantie bent u verzekerd van goed werkende panelen en een hoogwaardige installatie op grote daken zodat u jarenlang lagere maandlasten kunt verwachten.

Goed voor het milieu en de portemonnee

Investeren in zonnepanelen is de juiste keuze om te besparen op de maandelijkse energielasten en milieuvriendelijk te wonen. Met goede zonnepanelen wek je jarenlang volledig duurzame stroom op. Omdat je overdag de stroom gebruikt die je zelf hebt opgewekt zal de elektriciteitsrekening omlaag gaan. Gebruik je de stroom die je opwekt niet direct, dan verkoop je de die stroom automatisch aan je energiemaatschappij. Zonnepanelen heb je hierdoor binnen 5 tot 7 jaar terugverdiend, terwijl ze zeker 25 jaar meegaan.

Geenenergielasten.nl heeft bijna 10 jaar ervaring met het installeren van zonnepanelen, waardoor we het beste advies kunnen geven voor jouw woning. Omdat wij onze eigen monteurs hebben kunnen we de installatie snel plannen.

Na de installatie krijg je altijd een app waarmee je de prestaties van de zonnepanelen kunt bijhouden. Ook geven wij standaard 10 jaar garantie op de stroomopbrengst. Wekken uw zonnepanelen minder op dan wij voor u hebben berekend? Dan krijgt u het verschil in euro’s uitbetaald.

Minder energie lasten, voor jou en het milieu.

Hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak?

Gemiddeld is er in Nederland op een dak ruimte voor ongeveer 10 zonnepanelen, waarmee u ongeveer 2600 kWh per jaar opwekt. Dit komt neer op een maandelijkse besparing van ongeveer € 50,- op uw energierekening. U verdient uw zonnepanelen terug tussen de 5 en 7 jaar.

Er zijn allerlei factoren van invloed op de hoeveelheid panelen die we kunnen plaatsen. Denk aan het oppervlak van het dak, de hellingshoek, schaduwvorming. Een minder bekende variant is als er meerdere dakdelen zijn, bijvoorbeeld aan beide kanten van het huis of op de uitbouw.

10 jaar garantie op de stroomopbrengst

Bij GeenEnergieLasten.nl krijg je standaard 10 jaar lang garantie op de opbrengst van jouw zonnepanelen. Wordt de beloofde opbrengst niet behaald? Dan krijg je het verschil vergoed. Zo ben je altijd zeker van de beloofde terugverdientijd en hoef je je geen zorgen te maken of het systeem wel goed presteert.

10 jaar rendementsgarantie

Bij Geenenergielasten.nl krijg je standaard 10 jaar lang garantie op de opbrengst van jouw zonnepanelen. Wordt de beloofde opbrengst niet behaald? Dan krijg je het verschil vergoed. Zo ben je altijd zeker van de beloofde terugverdientijd en hoef je je geen zorgen te maken of het systeem wel goed presteert.

Zonnepanelen - een schone toekomst

Zonnepanelen verlagen zowel uw energiekosten als de CO2-uitstoot van uw huishouden. Is voor u het milieu belangrijker dan de besparing op uw maandlasten? Vraag dan ook naar de CO2 footprint van de panelen zelf. Het invliegen van panelen en waar de grondstoffen geproduceerd worden is per leverancier anders en soms zelfs binnen het portfolio van een producent verschillend. Als voorbeeld zijn er panelen uit Europa of uit Azië leverbaar. De CO2 uitstoot van uw huishouden verlagen is in ieder geval altijd een goede stap voor het milieu. Isolatie en duurzame apparaten kunnen hierbij extra helpen, bijvoorbeeld door vloerisolatie of een warmtepomp. Rekenvoorbeeld: Met 10 zonnepanelen zult u de jaarlijkse CO2-uitstoot van uw huishouden met zo’n 1500 kg verminderen.

Waarom Geenenergielasten.nl

Geenenergielasten.nl heeft sinds 2011 al meer dan 6000 woningen verduurzaamd en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Door zoveel ervaring kunnen wij heel gericht en eerlijk advies geven, voor een zo goed mogelijke duurzame oplossing voor jouw woning. Wij hebben zonnepanelen geïnstalleerd op koopwoningen, huurwoningen, bedrijfspanden, platte daken, schuine daken en hele woonwijken. Kortom, wij kunnen op ieder dak zonnepanelen installeren!

Welk zonnepaneel systeem heb ik nodig?

Van Panasonic tot LG; Er zit verschil in de kwaliteit van zonnepanelen, bijvoorbeeld door het gekozen basismateriaal of de hoeveelheid stroom die het paneel opwekt onder diverse weer condities. Ook is de kleur van het zonnepaneel een belangrijk onderdeel, aangezien ze toch vaak in het zicht liggen. Blauwe zonnepanelen op een donker dak verdienen bijvoorbeeld niet altijd de schoonheidsprijs, terwijl de kleur van zonnepanelenpanelen op een plat dak weer minder belangrijk is omdat ze daar vaak uit het zicht liggen. Hier focus je vooral op maximale opbrengst.

Valt er een gedeelte van de dag schaduw op een aantal zonnepanelen, bijvoorbeeld door een dakkapel of schoorsteenpijp, dan is de keuze van de omvormer misschien nog wel belangrijker dan het type zonnepaneel. Een verkeerd geadviseerde omvormer kan uw opbrengst gemakkelijk halveren. Jouw Geenenergielasten.nl adviseur zal altijd eerlijk advies geven over welk systeem het beste bij de woning past.

Welke producten installeren wij?

Wij zijn niet gebonden aan bepaalde merken zonnepanelen, omvormers of montage materiaal. Wel zullen wij, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, onze voorkeur uitspreken voor bepaalde merken en types. We adviseren alleen producten van de allerbeste kwaliteit, waarmee u het beste financiële rendement zult halen.

Onderstaand vind je een bechrijving van de producten die wij vaak installeren.

Herkomst: Taiwan

URE is een fusie van drie bestaande Taiwanese module producenten (NSP, Solartech en GINTECH) en is de grootste zonnepaneel producent van Taiwan. URE heeft vele internationale prijzen en certificaten ontvangen op het gebied van kwaliteit. Bovendien besteedt URE veel aandacht om het productieproces zo duurzaam mogelijk te maken.

Veel gebruikte zonnepanelen van URE:

URE 310 Wp mono full black HCC Black Busswire Vermogen: 310 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet
URE 330 Wp Mono (zilver frame) 40mm Vermogen: 330 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet

Panasonic

Herkomst: Japan

Panasonic begon als één van de eersten al in 1975 met de commerciële ontwikkeling van zonnepanelen. Met 44 jaar expertise is Panasonic Solar een pionier en leider in technologie met een uniek trackrecord als het aankomt op betrouwbaarheid.

Veel gebruikte zonnepanelen van Panasonic:

Panasonic 330Wp, Monokristallijn HIT, Zwart Frame, 40mm Vermogen: 330 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet
Panasonic 320Wp, Monokristallijn, Zwart Frame KURO Vermogen: 330 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet

LG Electronics 

Herkomst: Zuid-Korea

LG Electronics levert zonne-energie producten met baanbrekend rendement. LG’s DNA is technologische innovatie en is de drijvende kracht achter het leiderschap van LG. LG is meervoudig awardwinner, waaronder de ‘Top Brand PV’ in 2015, 2016, 2017 en 2018.

Veel gebruikte zonnepanelen van LG Electronics, mogelijk met de winnaar van 2019 erbij:

LG NeON 2 – Mono 345 Black White Cello Vermogen: 345 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet
LG Solar NeON2 – Mono 400 BiFacial Transparent Vermogen: 400 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet

JA Solar

Herkomst: China

JA Solar is opgericht in 2005 en wordt inmiddels verkocht in meer dan 100 landen over de hele wereld. Door de kracht van voortdurende technologische ontwikkeling is JA Solar al jaren één van de grootste zonnepaneel fabrikanten ter wereld.

Veel gebruikte zonnepanelen van JA Solar:

JA Solar 335Wp, Monokristallijn, Half-Cell, Percium, LRF Zilver frame Vermogen: 335 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet
JA Solar 305Wp, Monokristallijn, Percium, Zwart, 35mm 5BB Vermogen: 305 Wp
Garantie: 25 jaar Datasheet

Growatt

Herkomst: China

Growatt is opgericht in 2010 en heeft inmiddels een flink marktaandeel in Nederland voor serieomvormers. In korte tijd heeft Growatt zich internationaal bewezen en awards gewonnen, waardoor het wereldwijd gerespecteerd wordt. Growatt staat voor kosteneffectieve hoogwaardige serie omvormers.

Veel gebruikte omvormers van Growatt:

Growatt 750s / 1000s / 1500s / 2000s / 2500s / 3000s Garantie: 10 jaar Datasheet

Omnik New Energy

Herkomst: China

Omnik New Energy is een combinatie van Duitse technologie met de productie in China. Omnik heeft langdurige samenwerkingen met prestigieuze academische instellingen over de hele wereld, zodat de beste kwaliteit omvormers ontwikkeld kunnen worden.

Veel gebruikte omvormers van Omnik New Energy:

Omniksol  – 1k / 1.5k / 2k / 2.5k / 3k TL2 TL3 Garantie: 10 jaar Datasheet

SolarEdge

Herkomst: Israël

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van technische expertise en een constante focus op innovatie, creëert SolarEdge oplossingen die onze toekomstige vooruitgang stimuleren.

SolarEdge 2200H / 3000H / 3500H / 3680H /  4k / 5k / 6k Garantie: 10 jaar Datasheet

Enphase

Herkomst: Verenigde Staten

Enphase is een gerenommeerde micro-omvormer fabrikant uit de Verenigde Staten. Enphase onderscheidt zich door geen gebruik te maken van een centrale omvormer, maar achter ieder paneel een micro-omvormer te gebruiken. Hierdoor hoeft er geen omvormer in de woning te worden opgehangen. Bovendien zit er op Enphase systemen 25 jaar garantie.

Enphase IQ7 plus Garantie: 10 jaar Datasheet

Welk type huis heb je?

Doe de energiebesparing check

Ook in de winter bespaar je geld met zonnepanelen

Wil je advies van een expert hoeveel zonnepanelen er op je dak passen en welke andere mogelijkheden er zijn binnen je budget? Neem vrijblijvend contact met ons op.

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.