Wat is een zonneboiler

Met een zonneboiler verlaag je de gasrekening. De zon verwarmt de vloeistof in de collectoren, waarna de vloeistof zijn warmte afgeeft aan het water in de boiler. Dit verwarmde water wordt vervolgens gebruikt voor de verwarming en/of warme douche. Een zonneboiler vergt nauwelijks onderhoud en is heel goed te combineren met zonnepanelen, CV-ketel of warmtepomp.

De kracht van zonnewarmte

De nieuwe generatie zonneboiler is heel mooi te combineren met zonnepanelen. De collectoren hebben dezelfde afmetingen als een standaard zonnepaneel, waardoor het er erg mooi uit ziet op het dak. In 2018 heeft GeenEnergieLasten.nl een gehele woonwijk voorzien van zonnepanelen + zonneboiler. Zo profiteren de bewoners maximaal van de kracht van de zon, door zowel elektriciteit als warmte op te wekken!

Een zonneboiler iets voor jou?

Een zonneboiler is een uitstekende en eenvoudige oplossing om goedkoop en duurzaam warm water te maken. De collectoren verwarmen overdag het water in de boiler en als je gaat douchen en/of de verwarming aan zet gebruik je dit warme water weer. Zo hoeft de CV-ketel minder vaak of helemaal niet bij te verwarmen en verlaag je dus je gasverbruik. Je bespaart op de energiekosten en bent een stuk millieuvriendelijker.

Een zonneboiler is stil en heeft bijna geen onderhoud nodig.

Laat je adviseren door onze energie-adviseur over de mogelijkheden voor jouw woning! Neem contact op of laat je per email informeren over een zonneboiler of een combinatie van zonnepanelen + zonneboiler. Profiteer direct van de kracht van de zon!

Welk type huis heb je?

Doe de energiebesparing check

Waarom Geenenergielasten.nl

Geenenergielasten.nl heeft sinds 2011 al meer dan 6000 woningen verduurzaamd en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Door zoveel ervaring kunnen wij heel gericht en eerlijk advies geven, voor een zo goed mogelijke duurzame oplossing voor jouw woning. Wij installeren grondgebonden- , lucht/water-, hybride- en ventilatiewarmtepompen voor nieuwbouw en bestaande bouw. Zeker bij bestaande bouw zullen wij goed moeten bekijken of de woning geschikt is voor een warmtepomp.