Adviseren

Wij hebben in de loop der jaren gemerkt dat wij als installateur steeds meer een adviserende rol krijgen. Iedereen heeft inmiddels gehoord van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Maar hoe werkt dat nou precies en welke maatregel is het beste voor mijn woning?

GeenEnergieLasten.nl heeft de kennis in huis en vertelt graag over alle mogelijkheden.

Installeren

GeenEnergieLasten.nl heeft zijn eigen monteurs in dienst. Hierdoor hebben wij enorm veel praktijk ervaring in huis en kunnen wij snelle en uitstekende service verlenen.

Onze monteurs werken conform VCA en onze producten en diensten hebben uitsluitend het TÜV keurmerk.

 

 

Maak een afspraak met onze energie-adviseur

Wil je de mogelijkheden weten voor jouw woning of wil je direct een offerte? Neem contact op met onze energie-adviseur!

Persoonlijk contact

Omdat ieder huis verschillend is vinden wij persoonlijk advies belangrijk en maken wij uitsluitend maatwerk offertes, gepersonaliseerd voor jouw woning. Door iedere woning van tevoren samen met u te schouwen kunnen wij iedere installatie vakwerk leveren, met inmiddels al meer dan 5000 installaties gerealiseerd.

De Energiecheck

GeenEnergieLasten.nl heeft al jaren ervaring met duurzame energie en kan precies vertellen welke voorzieningen het beste geschikt zijn voor jouw woning. Met de Energiecheck zie je in 30 seconden hoe wij jouw woning kunnen verduurzamen.

De Energiecheck is gebaseerd op standaard woningen met een gemiddeld stroom- en gasverbruik. Bij een offerte aanvraag leveren wij uitsluitend maatwerk en persoonlijk advies.

Doe de energiebesparing check

Welk type huis heb je?