24th september 2019

Geenenergielasten.nl gaat samenwerken met gemeente Hardinxveld-Giessendam

Op initiatief van het Regionaal Energieloket is Geenenergielasten.nl een samenwerking aangegaan met de gemeente Hardinxveld-Giessendam. De samenwerking houdt in dat 4700 koopwoningen in de gemeente een aanbod krijgen voor de aanschaf van zonnepanelen.

Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren met het verduurzamen van de woning en werkt in opdracht van de gemeente. Zij zorgen voor een seriematige aanpak, waardoor de installaties efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Zo kunnen de installaties achter elkaar worden uitgevoerd, wat zorgt voor een lagere investering dan bij een reguliere zonnepaneel installatie. Bovendien zorgt het Regionaal Energieloket er voor dat de kwaliteit van zowel de aangeboden producten als de installatie zelf van het hoogste niveau is.

De huiseigenaren krijgen het aanbod uit naam van de gemeente Hardinxveld-Giessendam en het Regionaal Energieloket. De huiseigenaar kan met het aanbod een schouw van de woning inplannen. Tijdens de schouw van de woning zal een adviseur van Geenenergielasten.nl samen met de huiseigenaar bekijken hoe de installatie kan worden uitgevoerd en hoeveel zonnepanelen er op het dak passen. Op basis van deze informatie wordt een aanbieding gedaan, gebaseerd op vooraf bekende vaste prijzen.

Op 13 november wordt een informatieavond georganiseerd in het gemeentehuis van Hardinxveld-Giessendam. Hier worden belangstellenden geïnformeerd over het project en is ruimte om aan de adviseurs van Geenenergielasten.nl vragen te stellen.

Het project zal naar verwachting 3 maanden in beslag nemen en we hopen zo’n 200 woningen van zonnepanelen te gaan voorzien.

Kijk op www.regionaalenergieloket.nl/hardinxveld-giessendam voor meer informatie. Hier kunt u bijvoorbeeld ook de tijd en locatie van de informatieavond op 13 november vinden.